ΜΗΝΥΜΑ  
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
   
Το Χωριό  
 
   
 
   
<< ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις της εποχής, προβάλλουμε την επιλογή της διαδικτυακής επικοινωνίας του κοινού με το Κοινοτικό Συμβούλιο Ανάγυιας.

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας όμως, είναι ένα εργαλείο που όταν το χρησιμοποιούμε ορθολογιστικά, εξυπηρετεί και υποβοηθά τις δραστηριότητες μας. Χωρίς αυτό βέβαια, να αντικαθιστά με οποιονδήποτε τρόπο, τη διαπροσωπική επαφή.

Στην Κοινότητα μας, υπάρχει ευδιάκριτα αδήριτη ανάγκη αλλαγών και ανάπτυξης. Για να γίνει όμως αυτό εφικτό, χρειάζεται να επενδύσουμε στον ανθρώπινο παράγοντα. Γιατί χωρίς αυτόν, τίποτα δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε πράξη, έστω και αν υπάρχουν διαθέσιμοι οι οικονομικοί πόροι.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι που σκοπεύουμε να κινηθούμε ως νεοεκλεγέν Κοινοτικό Συμβούλιο. Έτσι πιστεύουμε, ότι θα καταφέρουμε να εμπλουτίσουμε το υλικό που θα προβάλλεται σε αυτό τον ιστότοπο, αντανακλώντας το εύρος των δραστηριοτήτων μας.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι λοιπόν, σε αυτό το κάλεσμα. Όλοι μαζί μπορούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας προς την επίτευξη αυτών των στόχων.

 

Φιλικά

Κωστάκης Κωνσταντινίδης
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Ανάγυιας