ΜΗΝΥΜΑ  
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  
   
Το Χωριό  
 
   
 
   
<< ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Αρχείο

Πληροφορίες παραλαβής των νέων καλάθων συλλογής σκυβάλων

Πατήστε εδώ για περισσότερες πλήροφορίες.


Προκήρυξη δύο θέσεων Σχολικών Συνοδών και διαχείριση Κυλικείου

Πατήστε εδώ για περισσότερες πλήροφορίες.


Θέατρο στην κοινότητα μας , είσοδος ελεύθερη 29/7/2021


Εθνικό Μνημόσυνο Πεσόντων και Δέηση για Ανεύρεση Αγνοούμενου 18/7/2021


Αιμοδοσία στην Κοινότητα 16/6/2021


Στις 11/05/2021, ο Υπουργός Μεταφορών κύριος Γιάννης Καρούσος, επισκέφτηκε την κοινότητά μας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΚΣ Δρα Κωνσταντίνο Στυλιανίδη. Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την κοινότητα και άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου του.
Προσδοκούμε στη θετική προσέγγιση των θεμάτων που τέθηκαν.


Η Κοινότητα μας στηρίζει και βοηθάει έμπρακτα τις προσπάθειες του Ερυθρού Σταυρού με πακέτα τροφίμων για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Καλή Ανάσταση!


Ο Πρόεδρος, τα Μέλη και η Γραμματέας του ΚΣ Ανάγυιας, εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία.
Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλή Ανάσταση !


Αιμοδοσία στην Κοινότητα 3/2/2021


Βραβείο καθαριότητας 2020


Χαιρετισμός Κοινοτικού Συμβουλίου Ανάγυιας
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020


Προκήρυξη Θέσης


Αιμοδοσία


ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ


Σχολική Εφορεία Ανάγειας

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Η Σχολική Εφορεία Ανάγειας ζητά προοφερές για την εκμετάλλευση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Ανάγειας για τις περιόδους 2020-2021, 2021-2022 και 2022-2023.

Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται κατά μαθητή (σύνολο μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά 85). Κάθε προσφοροδότης πρέπει να παράσχει ανέκκλητη τραπεζική εγγύηση της έγκρισης της Εφορείας σε περίπτωση που του κατακυρωθεί η προσφορά.

Οι προσφορές απευθύνονται προς τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Ανάγειας και να φθάσουν σφραγισμένες στο μεγάλο κιβώτιο προσφορών της Σχολικής Εφορείας που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Ανάγειας (Δημοκρατίας 1, 2640 Ανάγυιας) το αργότερο μέχρι η ώρα 16:00 την Παρασκευή 24/7/220.

Ο καθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθεύεται ένα σετ εντύπων από τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Ανάγειας έναντι του ττοσού των €10 καθημερινά από την Πέμπτη 09 Ιουλίου 2020 μεταξύ των ωρών Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 14:00-17:00, Τρίτη - Πέμπτη 9:00 -12:00 και το Σάββατο 10:00-13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθύνονται στο Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας, στο τηλέφωνο 22623233.

Η Σχολική Εφορεία Ανάγειας δεν ειναι υποχρεωμένη να δεκτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε προσφορά.

Απο την Σχολική Εφορεία Ανάγειας


Αιμοδοσία

Αιμοδοσία στην κοινότητά μας, εις μνήμη του Ανδρέα Κλεοβούλου.
Τετάρτη 20/5/20. 18:30-21:00 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Χορηγός: Εταιρεία PHADISCO


Επαναρχίζει η κανονική λειτουργία του γραφείου

Το ΚΣ ανακοινώνει ότι από αύριο, Δευτέρα 4/5/2020, επαναρχίζει η κανονική λειτουργία του γραφείου του, για εξυπηρέτηση των κατοίκων της κοινότητας και του υπόλοιπου κοινού.
Θα εισέρχεται εντός του κτηρίου, μόνο ένα άτομο για εξυπηρέτηση κάθε φορά, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και όλους τους προτεινόμενους κανόνες υγιεινής.
Παρακαλείται ο καθένας που προσέρχεται, να φέρει δική του μάσκα


Ευχές κοινοτικού συμβουλίου

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη και η Γραμματέας του ΚΣ Ανάγυιας, εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία. Στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, ας αδράξουμε όλοι την ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι και πιο ανθρώπινοι.


Σημαντική Ανακοίνωση Κοινοτικού Συμβουλίου

Ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού και στα πλαίσια συμμόρφωσης με τις οδηγίες του ΥΠΕΣ και της Ένωσης Κοινοτήτων, ανακοινώνεται ότι η εξυπηρέτηση των κατοίκων θα γίνεται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και διευθέτηση ραντεβού και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. Τονίζουμε κι εμείς με τη σειρά μας, την ανάγκη υπακοής του κοινού στις υποδείξεις των κρατικών υπηρεσιών, ευχόμενοι την επίτευξη περιορισμού της εξάπλωσης του απειλητικού αυτού ιού.


Ενημερωτικό για πράσινα σημεία

05 Μαρτίου 2020
Προς τους κατοίκους του Συμπλέγματος Κοινοτήτων Ταμασού

Το Σύμπλεγμα Ταμασού σας ενημερώνει ότι γίνονται διαβουλεύσεις με την εταιρεία Green Dot για επανέναρξη του προγράμματος ανακύκλωσης από πόρτα σε πόρτα.

Για να μπορέσει όμως να γίνει αυτό, θα πρέπει να γίνει μια δοκιμαστική περισυλλογή των ανακυκλώαιμων υλικών από όλες τις κοινότητες του Συμπλέγματος για υπολογισμό του κόστους από την εταιρεία, σε μια προσπάθεια για τη χαμηλότερη κοστολόγηση για τις κοινότητες.

Η δοκιμαστική περισυλλογή θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 για όλες τις κοινότητες.

Γιο το λόγο αυτό σας παρακαλούμε, όπως το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαρτίου, εναποθέσετε τα ανακυκλώσιμα υλικά σας (μεικτά σε διαφανή σακούλια ανακύκλωσης) έξω από τα σπίτια σας. Επίσης παρακαλούμε όπως προσέξετε να είναι μόνο ανακυκλώσιμα υλικά και όχι σκουπίδια. Σακούλια τα οποία θα περιέχουν υλικά που δεν είναι ανακυκλώσιμα δεν θα μαζεύονται.

Σας υπενθυμίζουμε οτι ανακυκλώσιμα υλικά θεωρούν τα ακόλουθα:

Συσκευασίες από Χαρτί & Χαρτοκιβώτία π.χ. από ηλεκτρικές συσκευές, γάλα, χυμούς. δημητριακά, πίτσα, μττισκότα, ζάχαρη, απορρυπαντικά, χαρτοοακούλες
Συσκευασίες από Αλουμίνιο π.χ. αναψυκτικά, μπύρες κ.ά.
Συσκευασίες από Λευκοσίδηρο π.χ. από βρεφικό γάλα, γάλα εβαπορέ, τόνο, ζωοτροφές, ντοματοπολτό κ.ά.
Συσκευασίες από Πλαστικό π.χ μπουκάλια και δοχεία από νερό, αναψυκτικά, γιαούρτι, βούτυρο, λάδι, απορρυπαντικά, είδη καθαρισμού, σαμπουάν, αφρόλουτρα, φιλμ περιτυλίγματος, οδοντόκρεμες, αποσμητικά, πλαστικές σακούλες κ.ά.

Το Σύμπλεγμα θα σας ενημερώσει εκ νέου για τη συνέχιση του προγράμματος ανακύκλωσης από πόρτα σε πόρτα, μόλις έχει τελικό αποτέλεσμα από την διαβούλευση με την εταιρεία.

Εκ του Συμπλέγματος Κοινοτήτων Ταμασού


Ενημερωτικό για πράσινα σημεία


Προστασία του φυσικού περιβάλλον


Πρόσκληση για ZUMBA για τις γυναίκες της κοινότητας για την παγκόσμια ημέρας της γυναίκας 6/3/2020


 

Ενημερωτικό δελτίο από Πρόεδρο κοινοτικού συμβουλίου

Πατηστέ εδώ για περισσότερες πληροφοριές.


Γιορτή του δέντρου και δεντροφύτευση 14/2/2020


Σημαντική ανακοίνωση


Αιμοδοσία 8/1/2020

Την Τετάρτη 8/1/20 στις 18:30, στο Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας, διοργανώνεται αιμοδοσία εις μνήμη του αείμνηστου συγχωριανού μας Πανίκου Ανδρέου. Καλούνται όσοι μπορούν να συμμετέχουν να το κάνουν. Δώστε αίμα, δώστε ζωή!Για άλλη μια χρονιά η κοινότητά μας κερδίζει το 1ο Βραβείο Καθαριότητας και ανήκει στις πιο καθαρές της Επαρχίας Λευκωσίας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον Αντιπρόεδρο κο Κωστάκη Κωνσταντινίδη. Το βραβείο αυτό του ανήκει, γιατί η προσωπική του προσπάθεια είναι εκείνη που έφερε και το βραβείο.


Παραχώρηση χρήσης του κτιρίου της πρώην ΣΠΕ

Το ΚΣ κατάφερε μετά από αλλεπάλληλες και επίμονες προσπάθειες να εξασφαλίσει την παραχώρηση χρήσης του κτιρίου της πρώην ΣΠΕ.

Είμαστε περήφανοι για την επιτυχία και ευχαριστούμε θερμά, όσους συνέβαλαν σε αυτή.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ανακαίνισης, το κτίριο θα φιλοξενεί τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου.


ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΓΕΙΑΣ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ

Η Σχολική Εφορεία Αναγειας ανακοrvώνει ότι δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενα άτομα για πλήρωση θέσης Σχολικού Βοηθού Συνοδού για παιδι με ειδικές ανάγκες για το Δημοτικό Σχολείο Ανάγειας.

Ο ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη Σχολική Εφορεία Ανάγειας για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πιο πάνω θέση, στη διεύθυνση Αντιστάσεως 7Α, 2640 Ανάγυια, τηλέφωνο 22623233, ώρες 2:00 - 5:00μμ

Ολες οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία της Σχολικης Εφορείας Ανάγειας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25/10/2019 και ώρα 16.00

ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΝΑΓΕΙΑΣ


 


Προκήρυξη κενής θέσης

Κενή Θέση Καθαρίστριας

Αίτηση Πλήρωσης Θέσης


Εθνικό Μνημόσυνο Πεσόντων και Δέηση ανεύρεσης Αγνοουμένου
21/7/2019


Πρόγραμμα Πολιτιστικής Αποκέντρωσης (Ανάγυια 18/9/2019)

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Arts Embrace συμμετέχει και φέτος στο Πρόγραμμα Πολιτιστικής Αποκέντρωσης των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Τίτλος Δράσης: BigiBang Project & Marimba Wave Concert
Πλάτρες: 6 Ιουλίου 2019
Φρέναρος: 15 Σεπτεμβρίου 2019 Ανάγυια: 18 Σεπτεμβρίου 2019

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

Πρόγραμμα Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2019 «Η Τέχνη στις Κοινότητες»
Θέατρο, Μουσική, Χορός, Εικαστικά, Κινηματογράφος http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp9322


Τελική Συναυλία 28/6/2019


Συμβουλευτική και Επαγγελματική Καθοδήγηση

Αγαπητοί φίλοι/φίλες,

Στο πλαίσιο του ευρωπαικού προγράμματος του Υπουργείου Παιδείας, με θέμα Συμβουλευτική και Επαγγελματική Καθοδήγηση, αναζητούμε άτομα 15-29 ετών που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης και που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο.

Στόχος η δημιουργία ατομικού σχεδίου δράσης, η ενίσχυση της αυτογνωσίας και η επαγγελματική καθοδήγηση για πιθανές ευκαιρίες εργοδότησης, κατάρτισης και εκπαίδευσης. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο, καθώς καταλήγει σε μια σειρά επαγγελμάτων και πεδία σπουδών, σύμφωνα με τα στοιχεία προσωπικότητας του ατόμου.

Όσα άτομα της κοινότητάς μας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό, παρακαλούνται όπως αφήσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Η κοινότητά μας, θα εξυπηρετείται από αυτό που βρίσκεται στο γειτονικό χωριό Εργάτες, στην περιοχή της βιομηχανικής περιοχής.


Παρουσίαση βιβλίου 17/5/2019


Πασχαλινή Εκδήλωση στην Ανάγυια


Λειτουργία Πράσινων Σημείων

Ανακοινώνεται η λειτουργία των Πράσινων Σημείων.

Η κοινότητά μας, θα εξυπηρετείται από αυτό που βρίσκεται στο γειτονικό χωριό Εργάτες, στην περιοχή της βιομηχανικής περιοχής.

Λεπτομέρειες για το ωράριο και τη λειτουργία των Πράσινων Σημείων επισυνάπτονται και θα σταλούν και σε όλους ταχυδρομικώς.

Ενόψει αυτής της εξέλιξης, σας ενημερώνουμε ότι ο χώρος που λειτουργούσε μέχρι τώρα πλησίον του κοιμητηρίου, καταργείται.

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους να μετακινούν τα κλαδέματα ή απόβλητά τους στο ειδικό πράσινο σημείο, που βρίσκεται στους Εργάτες.

Ευελπιστούμε να έχουμε τη συνεργασία όλων στο θέμα αυτό, για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.


Πορεία Χριστοδούλας 14/4/19

Το Κοινοτικό Συμβούλιο συμμετέχει στις 14/4/19 η ώρα 1μ.μ. στην Πορεία Χριστοδούλας που διοργανώνεται από το Παλαιχώρι προς τη Λευκωσία.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να συνοδεύσουν την πορεία προς Λευκωσία παρακαλούνται να βρίσκονται στο Πάρκο Αγνοουμένων και Πεσόντων το αργότερο μέχρι τις 12.30μ.μ.

Θα διανεμηθούν ειδικές φανέλες και καπελάκια.


Αιμοδοσία 3/4/2019

Το ΚΣ Ανάγυιας προσκαλεί όλους όσους μπορούν, να συμμετέχουν στην αιμοδοσία που διοργανώνεται στην κοινότητα, την Τετάρτη 3/4/2019 στις 19:00, στο Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας.

Η αιμοδοσία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πολύτιμες προσφορές που μπορεί να προσφέρει κανείς στον συνάνθρωπό του.

Εντελώς ανέξοδη, αλλά βαρύνουσας σημασίας για όσους το χρειάζονται.

Ίσως αύριο να είμαστε εμείς οι ίδιοι στη θέση αυτή...

Θα σας περιμένουμε...


Ενημερωτικά Φυλλάδια

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση (Ανάγυια 14/12/2018)

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ανάγυιας, καλεί όλους τους κατοίκους της κοινότητας, όπως συμμετέχουν στη φωταγώγηση του σχολείου, στηρίζοντας την προσπάθεια του Συνδέσμου Γονέων.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Παναγιώτη Καρατζιά μαζί με τη μουσική του ομάδα, οι οποίοι με τη μουσική και τα τραγούδια τους θα μας ζεστάνουν και θα μας βάλουν καλύτερα στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.


Δωρεάν Wifi

Ανάμεσα στους 19 δήμους και κοινότητες από την Κύπρο που κέρδισαν κουπόνι "WiFi4EU" αξίας €15,000 για να μπορούν να παρέχουν στους επισκέπτες τους δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο όπου ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, βρίσκεται και το χωριό μας.


1ο Βραβείο Καθαριότητας και Ευπρεπισμού Επαρχίας Λευκωσίας

Η κοινότητά μας έχει για άλλη μια φορά βραβευτεί ως μία από τις πιο καθαρές κοινότητες της Επαρχίας Λευκωσίας.
Το πρώτο βραβείο είναι απότοκο μιας τεράστιας προσπάθειας η οποία έχει γίνει με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Κ.Σ. κ. Κωστάκη Κωνσταντινίδη.
Οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε και δημόσια γιατί εργάζεται εθελοντικά και άοκνα για μια πιο καθαρή και ευπρεπή κοινότητα.
Μακάρι να συμπορευτούν και άλλοι πολλοί συγχωριανοί σε αυτή την προσπάθεια.


Πρόγραμμα Πρόληψης και Πρώιμης Διάγνωσης Παραγόντων Κινδύνου για τις Καρδιαγγειακές Παθήσεις 24.11.2018


Δωρεάν εξέταση σκύλων (7.10.2018)


Δωρεάν Διαγνωστικές Εξετάσεις (6.10.2018)


Δωρεάν εξέταση από τη Γενική Χειρουργό Δρ Στέλλα Χαραλάμπους (20.9.2018)

Η επιτροπή Προαγωγής Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κ.Σ. Ανάγυιας, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 20/9/2018 το απόγευμα, θα εξετάζει δωρεάν η Γενική Χειρουργός Δρ Στέλλα Χαραλάμπους.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Κοινοτικού Συμβουλίου για διευθέτηση ραντεβού στο τηλ 22623233.

 


Θεατρική Παράσταση (Ανάγυια 13/9/2018)


Ανακοίνωση – Προκήρυξη θέσης (31/8/2018)


Προκήρυξη Θέσης Σχολικής Συνοδού (29/8/2018)


Συλλογή τροφίμων για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
(25-26.7.2018)

TO ΣYMΠΛEΓMA KOINOTHTΩN TAMAΣOY ΠΛHPOΦOPEI TOYΣ KATOIKOYΣ OTI ΘA ΣYΛΛEΓEI POYXIΣMO ΓIA OΛEΣ TIΣ HΛIKIEΣ KAI TPOΦIMA OΠΩΣ: ΞHPA TPOΦH, ΓAΛA MAKPAΣ ΔIAPKEIAΣ, KONΣEPBEΣ, ZYMAPIKA, PYZI, OΣΠPIA, ΛAΔI, MΠIΣKOTA, ΠAIΔIKEΣ TPOΦEΣ, ΠANEΣ ΓIA ΠAIΔIA, MΩPOMANTHΛA KΛΠ.

H ΣYΛΛOΓH ΘA ΓINETAI ΣTA ΓPAΦEIA TΩN KOINOTIKΩN ΣYMBOYΛIΩN AYPIO TETAPTH KAI MEΘAYPIO ΠEMΠTH 25 KAI 26 IOYΛIOY. 

OTI ΣYΛΛEΓEI ΘA ΠPEΠEI NA METAΦEPΘEI AMEΣA ΣTHN EΛΛAΔA THN ΠAPAΣKEYH 27 IOYΛIOY.

AΣ BOHΘHΣOYME OΛOI TOYΣ ΣYNANΘPΩΠOYΣ MAΣ OI OΠOIOI EXOYN ΠPAΓMATIKH ANAΓKH META TIΣ TEΛEYTAIEΣ ΠYPKAΓIEΣ.

 


Μνημόσυνο πεσόντων και δέηση ανεύρεσης αγνοούμενου (23.7.2018)

Μνημόσυνο πεσόντων της κοινότητάς μας και δέηση ανεύρεσης του ενός εναπομείνοντα αγνοούμενου, 23/07/2018. Βαρύ το τίμημα για μια μικρή κοινότητα όπως η Ανάγυια.

Παρά τα 44 χρόνια που έχουν περάσει, οι πληγές για τους οικείους τους και ιδιαίτερα τα παιδιά τους που μεγάλωσαν εν τη απουσία τους, παραμένουν ανοικτές να αναμετριόνται με τα τόσα γιατί...

Ευχαριστούμε θερμά τη Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, για την προθυμία της να συμμετέχει στο μνημόσυνο αυτό, προσδίδοντας τις ελάχιστες αλλά και αρμόζουσες τιμές, στους ήρωες αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, για να μπορούμε εμείς σήμερα να ζούμε με την ψευδαίσθηση της ελευθερίας.

Εύγε και στους ποδοσφαιριστές-λαμπαδοδρομείς του σωματείου ΑΠΟΝΑ για την άψογη διοργάνωση. 

Ας ευχηθούμε η φλόγα που μεταφέρθηκε από τα σπίτια των ηρώων της κοινότητάς μας, να παραμείνει φλογίζοντας τον πόθο της Ελευθερίας...


Αιμοδοσία (Ανάγυια 19/7/2018)


Διάλεξη για Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Νοικοκυριά (18.7.2018)


Διάλεξη για Οικιακή Κομποστοποίηση (18.7.2018)


ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 2018

Η επίσημη ημερομηνία έναρξης της εκστρατείας καθαριότητας είναι το Σαββάτο 05/05/2018 και με αυτή την ευκαιρία καλούμε όλους τους εθελοντές, οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν να δηλώσουν παρόν σε αυτή την προσπάθειά μας.
Τόπος συγκέντρωσης: 
Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων της Κοινότητάς μας στις 7.00 π.μ.μέχρι τις 1.00 μ.μ.
Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε την θετική ανταπόκριση και συνεργασία από όλους ούτως ώστε να υλοποιήσουμε την εκστρατεία που κάνουμε δίνοντας έτσι και το μήνυμα πως όλοι θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια Κοινότητα Καθαρή και Ευπρεπή. Η προσπάθεια μας θα είναι συνεχής και δεν θα περιορίζεται μόνο κατά την περίοδο καθαριότητας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 
(Σάββατο 05/05/2018)
Καθαρισμός: Δρόμοι και Πλατείες από σκουπίδια.
1. Λεωφόρος Μακαρίου (Κοινοτικό Γήπεδο – Βιομ. Περιοχή Εργατών)
2. Δρόμος Ανάγυιας προς Ανθούπολη
3. Δρόμοι Αρχ. Κυπριανού, Αντιστάσεως, Δημοκρατίας, Σπύρου Κυπριανού, Αγ. Γεωργίου και Αγ. Νικολάου.
4. Δρόμοι Θεοχάρη Κουρτέλλα (προς Εργάτες) , Νόμωνος & Βηχιανού (προς περιοχή κοιμητηρίου), Διονύση Λιβέρα (Οικισμός Οργ. Ανάπτυξης Γης προς Ψημολόφου).
5. Δρόμος Μιχαλάκη Καραολή (από κατάστημα Φοινίρη προς Χάραγκα –τέρμα του δρόμου) , Δρόμος Καραολόβουνου (Νέα Εκκλησία προς τέρμα του Δρόμου προς κύριο δρόμο Λευκωσίας - Παλαιχωρίου).
6. Δρόμος Λυκαβητού ( προς Γαλακτοκομείο Δάφνης και τέρμα), οδός Ευριπίδη και Λεόντιου Μαχαιρά ( προς Νέα Εκκλησία) και οδός Μπέλλα – Πάις. 
7. Εντός Παλαιού χωριού των Οδών Α/φοί Παπαλαζάρου, Παντελή Κατελάρη και Σόλωνος.
8. Οδοί Ελευθερίας, Μελίνας Μερκούρη, Γρηγ. Αυξεντίου και Μάνου Κατράκη. 
9. Αν υπάρξει χρόνος θα ακολουθήσεικαι ο καθαρισμός άλλων οδών.
“Εμπρός όλοι λοιπόν και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά”

 


Πορεία Χριστοδούλας (29.4.2018)

Το Κοινοτικό Συμβούλιο συμμετέχει αύριο 29/4 η ώρα 1μ.μ. στην Πορεία Χριστοδούλας που διοργανώνεται από το Παλαιχώρι προς τη Λευκωσία. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να συνοδεύσουν την πορεία προς Λευκωσία παρακαλούνται να βρίσκονται στο Πάρκο Αγνοουμένων και Πεσόντων το αργότερο μέχρι τις 12.30μ.μ.

Θα διανεμηθούν ειδικές φανέλες και καπελάκια.